#unulpentrualtul

eatZZ story

"Aveam nevoie de un imbold în direcția aceasta, de a ne ajuta și susține unii pe alții", spune CEO-ul Trattoria & Ristorante Il Calcio

Dan Dragomir

CEO - Trattoria & Ristorante Il Calcio

TRATTORIA IL CALCIO este de 20 ani în industria Horeca și de 17 ani Dan Dragomir s-a alăturat echipei. Fiind primul restaurant cu acest concept de "trattorie" pe piața din România, a rămas fidel bucătăriei italiene tradiționale.

"Am fost încântați când ni s-a prezentat proiectul eatZZ, ne-a plăcut foarte mult ideea de #UnulpentruAltul, ideea de a ne promova unii pe alții pentru calitățile și punctele forte care ne-au consacrat pe piața Horeca; aș putea spune că acesta este factorul decisiv în a ne alătură campaniei. Este ceva nou și momentul ales este bun și chiar aveam nevoie de un imbold în direcția aceasta, de a ne ajuta și susține unii pe alții.

Din pasiunea de a găti și încredere se nasc lucrurile frumoase, iar la IL CALCIO despre asta este vorba, despre povestea pe care o poți trăi servind preparatele noastre alături de cei dragi atât în restaurant, cât și comandând la pachet", ne-a împărtășit Dan Dragomir, împreună mesajul încurajator de a fi #UnulPentruAltul: "Să mâncați tot din farfurie (ha-ha-ha!)!"

"Începem să ne vedem drumul, piața și să ne adresăm corespunzător clienților", ne spune managerul restaurantului ZEXE

Amalia Stanciu

Manager - ZEXE

Dacă îți plac mâncărurile românești, cu siguranță cunoști meniul ZEXE care se mândrește cu preparate reinterpretate după gusturile franțuzești. "Inițial nu știam ce se întâmplă, apoi am început să mă gândesc ce pot face. Au fost multe pierderi pentru că avem multe restaurante în spații închise și nu am avut voie sa funcționăm. Lecția aici pentru noi a fost să învățăm să ne adaptăm, să ne bazăm pe experiență, cunoștințele și rezultatele anterioare", ne-a împărtășit Amalia Stanciu, manager ZEXE.

"Anul trecut, în martie-aprilie, estimam că se va termina rapid această poveste pentru că avem doctori buni și în unele țări pandemia părea să aibă o soluție. Nu a fost așa. Am vrut să sprijin și eu eforturile din acea perioadă - am gătit pentru cadrele medicale din spitalele Colentina și Fundeni. Veneau la restaurant pe rând să gătească pentru spitale fără să fie plătiți, lucrau în ture să se protejeze, iar utilitățile și cheltuielile administrative au fost suportate de management.

Azi, după o experiență de un an, începem să ne vedem drumul, piața și să ne adresăm corespunzător clienților. Sfatul meu e că binele învinge și sigur va fi bine! Şi, chiar dacă cifrele nu sunt la fel, suntem mulțumiți și încrezatori!

În afară de preparatele noastre pe care le savurez și le gust zilnic înainte de a fi servite clienților noștri, mi-e poftă uneori de mâncare libaneză. Uneori îmi comand de la The GRILL, au câteva preparate care îmi plac mult: tartarul de pește, pieptul de rață cu piure cu trufe și rasolul de berbecuț. Ocazional gust creveții Argentina la tigaie tot de la ei."

"Fiecare masă ar trebui apreciată 120%". Ce gusturi are Dani Oțil și ce a învățat ca manager de restaurant.

Dani Oțil

Manager - The GRILL

Îl știi de la "Neața cu Răzvan și Dani", dar din 2017 Dani și-a deschis propriul restaurant, The GRILL, alături de partenerul său cu experiență bogată în industria Horeca în mai multe țări. "A trebuit să vină 2020 să ne dăm seama cât de mult preț punem cu adevărat pe restaurante și Horeca acum, când știm că nu le putem avea.", a spus Dani.

"Eu în marele lockdown am comandat, cel puțin o dată pe săptămână, de la unul dintre colegi. Era chiar funny, îi filmam pe livratori, în perioada aceea se făcea livrare chiar cu personalul, venea șeful de sală de la niște vecini și i se părea tare ciudat să aducă mâncare de la ei la noi, tot într-un restaurant. Adică nu comandam pe o adresă de casă, ci tot pe o adresă de restaurant. Am mâncat de la arăbesc în lockdown, am mâncat preparate românești, am mâncat de la ZEXE.

Îmi plac mâncărurile de la ZEXE pentru că nu le găsești oriunde, de exemplu: au sărmăluțe de mistreț în foi de varză, au sărmăluțe din piept de rață, au fălcuțe, au coadă de tăuraș.:)"

Recomandă

Recomandă un restaurant pe care îl vrei în aplicaţia eatZZ Recomandă o companie care livrează ca prin magie

Ce ți-ar plăcea să vezi pe eatZZ?

Dă-ne idei, feedback, inspiră-ne cu ceva :)

Puterea lui "ÎMPREUNĂ" ne-a adus aici.
Într-o comunitate unde e loc pentru fiecare.
Respectul, sprijinul reciproc și orice recomandare ne ajută să creștem sănătos.